SE ALLE MENUER

BYG-SELV MENU

BESTIL NU
POPULÆR

SÆSONMENUER

BESTIL NU
POPULÆR


SE ALLE MENUER

Vi leverer, du nyder..

Uanset hvilket arrangement Du/I skal holde, vil vi med glæde stå for maden.
Er det et mindre selskab for 10, hvor du gerne vil nyde dine gæster, så sørger vi for maden. Skal Du/I holde konfirmation, barnedåb, navngivningsfest, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, eller de helt store eller små runde fødselsdage, så står vi klar til at hjælpe Jer/dig med at servere dejlig mad, til dit arrangement. 
Skal Du/I holde en af de højtidlige påskefrokoster eller julefrokoster, så står vi også klar til at hjælpe jer med maden.

Vil i gerne smække benene op Mortensaften, Juleaften og Nytårsaften, så står vi også klar til at servere en festmiddag til dig/jer.

Har i du/I spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.


Er du interesseret i at læse vores egenkontrol, kan du læse den ved at klikke på den meget glade smiley!

Anmeldelser

“Frokost fra Madtrylleriet er nemt at bestille fra uge til uge via et link på nettet – man kan vælge dag fra man ikke er på kontoret – og så kan man vælge bredt i mellem forskellige varme retter, sandwich, salater eller smørrebrød alle ugens dage. Om onsdagen er der kage. Det er altsammen portionsanrettet i tilpasse størrelser.
Arbejder man aften er der også mulighed for, at bestille en ekstra ret”
Brita
“Lørdag 15/5 leverede Madtrylleriet, Næstved maden til en bryllupsreception. “Menuernen” var anrettet på en helt fantastisk måde og lignede en “million”. Udover at de mange forskellige retter smagte fortræffeligt, så var der mere end rigeligt og ingen gæster tog sultne hjem. 6 ud af 5 stjerner ville være på sin plads – stor TAK til Madtrylleriet og vi vender bestemt tilbage igen”
John
Bedste mad i mange år.
Bedste service.
Vi arrangerede en spontan lille julefrokost og madtrylleriet var klar til at hjælpe med levering af maden med kort varsel.
Dejlig levering af maden præcis til tiden og så dejlig mad af høj kvalitet. Alt smagte perfekte og var tilberedt lige efter bogen.
STOR ROS og de varmeste anbefalinger.!!!
Serop byg ApS
Jeg har haft glæde af Madtrylleriet mange gange. Både til privat fester og nytårs menu. Jeg giver min anbefaling videre. Maden er perfekt, fuld af smag og flot tilberedning.
Og så er der altid mere mad og tilbehør end man har bestilt.
Brug Madtrylleriet næste gang, du skal ha’ maden udefra, det vil du ikke fortryde.
Jeg giver 5 stjerner..
Susanne

Følg os for lækkerier

KONTAKT

De bedste smagsoplevelser venter på dig – send os en besked og vil vil besvare så hurtigt vi kan

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.